Over ons

Hey, you! Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze gloednieuwe webshop!

Zal ik mezelf even voorstellen?

Mijn naam is Kato Batteauw, trotse mama van Mathéo, Sophia & Noah. Vrouw (nog niet gehuwd!) van Nicolas. Een echte flapuit die houdt van het leven, roze, strikjes, lachen en optimisme! Reeds 3 jaar verdeel ik met trots de fantastische producten van NuSkin en nu vond ik dat het tijd was om jullie nog meer geweldige items aan te bieden!

Wat kan Blush Bar voor jou betekenen?

Ik wil jou laten stralen. Jij verdient het om je goed in je vel te voelen en ik geloof sterk dat de producten van Blush Bar je daar een aardig handje bij kunnen helpen! Of het nu gaat om een goede skincare routine waardoor je huid (letterlijk!) gaat stralen, een prachtige jurk die je (of die van je partner 😉 ) ogen doen fonkelen of een glinsterend paar oorbellen die weerkaatsen in het maanlicht… Bij mij ben je aan het juiste adres! Ik ga geregeld op zoek naar nieuwe items en neem er enkel datgene uit waar ikzelf écht verliefd op ben. Romantisch. Liefdevol. Speels. Zo zou je de stijl van de producten kunnen omschrijven.

Hier vind je dus het totaalplaatje: van goede verzorgingsproducten voor je gelaat tot prachtige kledij, accessoires en juwelen. Jij bent het waard! - Liefs, Kato. ♥

CONTACT

Heb je een vraag? Wens je gepast advies? Aarzel niet om me te contacteren! Heb je al een kijkje genomen op onze ‘veel gestelde vragen’ pagina?

Winkelwagen
Ontvang e-mail wanneer opnieuw beschikbaar Je ontvangt een e-mail wanneer de gekozen maat opnieuw voorradig is. Laat hieronder jouw mailadres achter!
Scroll naar boven
0