Algemene Voorwaarden

Bij Blush Bar willen we er zeker van zijn dat de relaties met onze klanten zo vlot mogelijk verlopen. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en nemen uw rechten dan ook heel ernstig op. Met de onderstaande verkoopsvoorwaarden willen we u een klaar en duidelijk overzicht geven van uw rechten, en soms ook plichten. Indien er iets toch niet duidelijk is, stellen we het op prijs indien u ons dit meldt.

Art. 1 Leveringsvoorwaarden

1.1. Stuur allereerst een mail naar blushbar@outlook.be om je retour aan te melden. Elke retourzending moet binnen de 14 dagen na ontvangst (inclusief weekenddagen) terug zijn om te kunnen overgaan tot een terugbetaling. Retourneer je buiten deze termijn? Dan worden de items niet terugbetaald & kan het pakket eventueel terug opgestuurd worden naar jou (mits betaling van leveringskosten). 

 Afgeprijsde/soldenartikelen kunnen niet geretourneerd worden. Eveneens is het niet mogelijk beautyproducten te retourneren.

1.2. Indien er een levertermijn is opgegeven, is deze louter indicatief. Het niet respecteren van de levertermijn kan geen aanleiding geven tot enige    schadevergoeding in onze hoofde aangezien de leveringstermijnen enkel ter informatie en zonder enige verbintenis worden opgegeven. Doorgaans geldt dat, als je jouw bestelling op een werkdag voor 13h geplaatst hebt, wij                    diezelfde dag nog verzenden mits het artikel in voorraad is.

1.3. Wij willen u erop wijzen dat Blush Bar niet verantwoordelijk is voor verlies, schade, vertragingen en diefstal door de het koerierbedrijf.

 

Art. 2 Betalingen & prijzenbeleid

2.1. Op de website van Blush Bar kan je met de volgende betaalwijzen betalen: bancontact, KBC/CBC Payment Button, Belfius Direct Net, bankoverschrijving en kredietkaart. Wij kunnen enkel betalingen via de betaalmodules op onze website aanvaarden.

2.2. De op de website vermelde prijzen voor de aangeboden goederen op het moment van bestelling zijn van toepassing. Blush Bar behoudt zich het recht voor om de prijzen van goederen te wijzigen, in het bijzonder wanneer een wettelijke prijsbepalende factor daartoe aanleiding geeft.

2.3. Bestelde producten worden pas verzonden na bevestiging van de betaling.

2.4. Alle vermelde prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. De verzendkosten zijn aangegeven op de website..

2.5. Voor make-up workshops en make-up sessies vragen wij een voorschot van 50% – te voldoen binnen de 7 dagen na het boeken van een afspraak. Blush Bar behoudt zich het recht om het voorschot in te houden bij laattijdige annulaties en no-shows. 

Art. 3 Wettelijke garantie

3.1.Blush bar garandeert dat het product in goede staat is en (dus) werkt. Als dat niet het geval is, heeft de klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling. De koper hoort de goederen onmiddellijk in ontvangst te nemen en na te kijken. Alle klachten betreffend de geleverde goederen dienen door de klant binnen een termijn van 14 dagen na de levering of aankoop in de winkel gemeld te worden aan Blush Bar. Blush Bar is tevens niet aansprakelijk voor klachten die buiten deze termijn van 14 dagen geformuleerd worden. Bepaalde producten hebben een extra fabrieksgarantie dat telkens duidelijk vermeld staat in de beschrijving van het product.

Art. 4 Privacy

4.1. De gegevens van de klant zullen niet doorgespeeld worden aan andere partijen en worden bij Blush Bar enkel gebruikt voor de bestelling.

Art. 5 Herroepingsrecht

 5.1. De Belgische wet laat de klant toe binnen de 14 dagen na levering van het product de verkoper te informeren dat hij/zij van de aankoop afziet. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. De terugbetaling zal pas gebeuren wanneer wij de producten hebben ontvangen en deze ongebruikt, ongewassen, ongeopend, met label (indien label aanwezig), in originele verpakking en volledig zijn. Beautyproducten, afgeprijsde artikelen en soldenitems kunnen niet geretourneerd worden.  Blush Bar heeft 14 dagen de tijd om de terugbetaling uit te voeren na verificatie van de geretourneerde goederen.

5.2. Blush Bar is in geen geval aansprakelijk bij het verloren gaan of beschadigen van goederen door de post. Wij adviseren u sterk om de producten met een verzekerde verzending terug te sturen.

Wanneer wordt mijn pakje verzonden?

Doorgaans geldt: voor 13h besteld, diezelfde werkdag verzonden mits het artikel in voorraad is.

Art. 7 Diversen

7.1. Blush bar behoudt zich het recht om deze Algemene Voorwaarden te wijzigen.

Winkelwagen
Ontvang e-mail wanneer opnieuw beschikbaar Je ontvangt een e-mail wanneer de gekozen maat opnieuw voorradig is. Laat hieronder jouw mailadres achter!
Scroll naar boven
0